Μουσείο Τυπογραφείας

Υπεγράφησαν δύο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ ΟΑΚ και Δ. Αποκορώνου

Στην υπογραφή δύο προγραμματικών συμβάσεων προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας , ΟΑΚ και Δήμος Αποκορώνου. Οι συμβάσεις αφορούν δύο έργα:
• «Ύδρευση Αστικής-Τουριστικής περιοχής από Γεωργιούπολη έως Καβρό και του Ανατολικού Τμήματος ΔΕ Βάμου Δήμου Αποκορώνου» που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
• «Εργασίες Αποκατάστασης Φθορών και Συντήρηση Κτιρίου Παιδικού Σταθμού Καλυβών.

1 σχολιο

  • [Coba] ~ ~ ~ Απάντηση

    Μπράβο στη Δημοτική Αρχή για τα δυο έργα……οπως καλό θα ήταν κάποια στιγμή η Δημοτική Αρχή του Αποκορωνα να θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως θέμα την δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας για την ενδοχώρα της Επαρχίας του Αποκορωνα καθώς υπάρχουν χωριά που η προσβαση γινεται μόνο με ΙΧ η ΤΑΞΙ….πραγμα που δεν βοηθάει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλης της Επαρχίας Αποκορώνου…..τοσο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων όσο κ των τουριστών σε μια κατεξοχήν περιοχη που το κυριο προιον της είναι το τουριστικό…..ας το δει το Δημοτικό Συμβούλιο σοβαρά ως ζήτημα!!!!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.