Μουσείο Τυπογραφείας

“Ξεράθηκε” η λίμνη της Αγιάς!

Η υπεράντληση “ξέρανε” τη λίμνη της Αγιάς. Οπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο πρόεδρος της Επιτροπής διαχείρισης κρίσεων για την λειψυδρία, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ανακοίνωσε σήμερα 31/7/2014, μέτρα στους αρμόδιους φορείς, καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η στάθμη της λίμνης της Αγιάς λόγω υπεράντλησής της έχει φτάσει στο τραγικό ύψος των 0,30 μ.

Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη, «επιβάλλεται άμεσα να επανέρθει το ύψος της λίμνης στα 1,40 μ. Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που δεν ανέλθει μέχρι το Σάββατο το πρωί  2/8/2014 η λίμνη στα 1,40 μ, θα απαγορευτεί κάθε είδους άντληση στον ΤΟΕΒ Βαρυπέτρου από την πηγή της Κολύμπας και στον ΟΑΚ από την δεξαμενή του αντλιοστασίου της ΔΕΗ».

1 σχολιο

  • [Βασίλειος Κιλιορίδης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Κάποιοι φώναζαν εδώ και καιρό : “Κάντε οικονομία στο νερό, θα μείνουμε από νερό, κ.λ.π.” !! Φωνή βοώντος εν τη λίμνη της Αγιάς !
    Ας κάνουμε τώρα λιτανείες μήπως και μας λυπηθεί ο καλός Θεός να βρέξει να ξαναδούμε τη λίμνη στη θέση της !

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.