Μουσείο Τυπογραφείας

Ξεκίνησε το “Χανιώτικο καρναβάλι”

Μία πρώτη εντύπωση για το τι αναμένεται να επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες δόθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Σούδα, οπότε και πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του “Χανιώτικου καρναβαλιού 2018”.
Δεκάδες χορευτές έδωσαν ένα πρώτο στίγμα για το πάρτι που ετοιμάζεται με την ευκαιρία της αποκριάς, ενώ επίσης πολύς ήταν ο κόσμος, που αψηφώντας το κρύο, έδωσε το παρών στην Πλατεία, χορεύοντας και κάνοντας κέφι.
Στην τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, που ήταν αυτός που κήρυξε την έναρξη του καρναβαλιού τόνισε ότι, «από σήμερα η καρδιά των Αποκριών θα “χτυπά” στη Σούδα. Οι άνθρωποι της εδώ και πολύ καιρό αναδεικνύοντας τις αξίες της συνεργασίας και της ομαδικότητας εργάζονται με τόλμη, φαντασία και πολύ μεράκι για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία μας. Συγχαίρω ιδιαιτέρως την Ενωση Επιχειρηματιών Σούδας για την προσπάθεια που καταβάλλει για την επιτυχημένη διοργάνωση και όλους όσοι έχουν εργαστεί για την αναβάθμισή της, καθώς και όσοι τη στηρίζουν», συνέχισε ο κ. Βάμβουκας, καταλήγοντας ως εξής: «Το “Χανιώτικο καρναβάλι” αποτελεί την κεντρική αποκριάτικη διοργάνωση στο Δήμο μας. Μάλιστα και αυτή τη χρονιά έχουμε ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, συνδυάζοντας τη χαρά με την παράδοση και προσφέροντας τη δυνατότητα στους συνδημότες μας όλων των ηλικιών να διασκεδάσουν με πάρτι, πολύ χορό, μουσική, παιχνίδια και παραδοσιακά εδέσματα. Καλώ όλους να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του Δήμου μας, να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν με μοναδική προϋπόθεση το κέφι και την καλή διάθεση».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.