Μουσείο Τυπογραφείας

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Santa Run

Ξεκίνησα οι προετοιμασίες για το Santa Run που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26 Δεκεμβρίου.
Με τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, συναντήθηκαν χθες κπρόσωποι  του Διοικητικού Συμβουλίου του “SANTA RUN CHANIA” στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της όγδοης διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των Συλλόγων:  ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη”, “Ορίζοντας” και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον σχεδιασμό, που έχει ακολουθηθεί, με κεντρικό άξονα τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία ή καρκίνο.
Ο κ. Βάμβουκας στο πλαίσιο της συνάντησης τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων στηρίζει σταθερά τη συγκεκριμένη προσπάθεια, αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον και την αρωγή του απέναντι στα Σωματεία της πόλης και κάλεσε  όλους τους συνδημότες  να δώσουν δυναμικό “παρών” στη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.