Μουσείο Τυπογραφείας

Διεκόπη η δίκη για την υπόθεση Λεμπιδάκη

ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÔÇÓ ÐÏËÕÌÇÍÇÓ ÁÐÁÃÙÃÇÓ ÔÏÕ ÅÐÉ×ÅÉÑÇÌÁÔÉÁ ÌÉ×ÁËÇ ËÅÌÐÉÄÁÊÇ ÓÔÏ ÔÑÉÌÅËÅÓ ÅÖÅÔÅÉÏ ÊÁÊÏÕÑÃÇÌÁÔÙÍ ÁÍÁÔÏËÉÊÇÓ ÊÑÇÔÇÓΟ διορισμός δικηγόρου, που ζητήθηκε από την πλευρά του 46χρονου Ρεθυμνιώτη που διαμένει στην Αθήνα και θεωρείται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι είχε ηγετικό ρόλο, στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη, ήταν η αιτία για διακοπή της δίκης, πριν καλά καλά αρχίσει η ακροαματική διαδικασία. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του cretalive.gr  η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Νωρίτερα, από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προσήχθησαν οι κατηγορούμενοι ενώ κατέφτασαν δυο κλούβες της αστυνομίας και στάθμευσαν κοντά στην πίσω είσοδο του δικαστηρίου όπου και αποβιβάστηκαν ο ένας μετά τον άλλο οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση και μπήκαν στη δικαστική αίθουσα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.