Μουσείο Τυπογραφείας

Ξεκινά την λειτουργία της η παιδική βιβλιοθήκη του Συσσιτίου Σπλάντζιας

KODAK Digital Still CameraΤο Συσσίτιο Σπλάντζιας ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της παιδικής βιβλιοθήκης του Συλλόγου,για την νεα σχολική χρονιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η βιβλιοθήκη θα ανοίξει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου από τις 17:30 έως τις 20:00 με την βοήθεια εθελοντών.

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει εκμάθηση στις βασικές αρχές της πληροφορικής για μικρά παιδιά, βοήθεια για τις σχολικές τους εργασίες, δημιουργική απασχόληση με διαφορές κατασκευές από τα παιδιά και φυσικά πολλά παιχνίδια. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων.
Και επειδή η αλληλεγγύη είναι παρούσα εκτός από το συσσίτιο και στη βιβλιοθήκη, αν υπάρχουν παιδικά βιβλία, ή παιχνίδια, που κάποια παιδιά δεν τα χρειάζονται πιά, θα είναι χαρά μας να τα δεχτούμε στη βιβλιοθήκη μας.
Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 28210 40963 από 9:00 μέχρι 14:00 μ.μ. και στο 28210 43355 από 17:30 μέχρι 20:00 μ.μ.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.