Μουσείο Τυπογραφείας

ORLANDO BLOOM

Ξεκαθάρισε τους λόγους του χωρισμού του

Bloom Kerr

Στην εκπομπή του CBS, Sunday Morning, μίλησε για πρώτη φορά για τους πραγματικούς λόγους χωρισμού με την – επί τρία χρόνια – σύζυγό του, Miranda Kerr.
Ο σταρ του Hollywood εξήγησε συγκεκριμένα: «Ξέρεις όταν δύο άνθρωποι δουλεύουν υπερβολικά και που είναι στα φώτα της δημοσιότητας, νομίζω ότι γίνεται πραγματική πρόκληση να κρατήσεις μια τέτοια σχέση, ξέρεις και αυτό το πρόγραμμα και αυτός ό τρόπος ζωής, καταλαβαίνετε». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση. Ξέρεις, αγαπάω την Miranda και με αγαπάει κι αυτή. Και οι δύο λατρεύουμε τον γιο μας. Και οι δυο αντιλαμβανόμαστε και συνειδητοποιούμε ότι θα είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου για την υπόλοιπη ζωή μας, να μεγαλώνουμε το γιο μας».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του τον Οκτώβριο με μία δήλωση μέσω του εκπροσώπου τους: «Κοινή συναινέσει, ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr ανακοίνωσαν, ότι έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες. Μετά από έξι χρόνια μαζί, αποφάσισαν πρόσφατα και έκαναν επίσημο το χωρισμό τους».

Βέβαια το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και μάλιστα τους είδαμε αρκετές φορές μαζί μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους, αυτό θα πει πολιτiσμένα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.