Μουσείο Τυπογραφείας

WRC: Analyze Citroen Vol. ’19

Η συνέχεια της ανάλυσης για το 2019 μας βρίσκει στο στρατόπεδο της Citroen, με τον Sebastien Ogier να φέρνει μετά από χρόνια το Νο1 στη γαλλική ομάδα και τον Esapekka Lappi από το δεύτερο C3 να συμβάλλει στη δημιουργία της πιο εκρηκτικής σύνθεσης της χρονιάς!

Τίτλοι, νίκες, σαμπάνιες και επιτυχίες. Στη Citroen είχαν συνδέσει την εμπλοκή τους στo WRC με όλα τα προηγούμενα και σίγουρα όσα βιώνουν στη μετά-Loeb εποχή δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι είχαν συνηθίσει. Το 2017 επέστρεψαν στο θεσμό μετά από ένα διάλειμμα στο WTCC και δια στόματος Yves Matton υποστήριξαν ότι θα βρεθούν στη μάχη της κορυφής λόγω τεχνογνωσίας. Επειδή, όμως, οι αγώνες Ράλλυ δεν έχουν καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή αγώνων, βρέθηκαν να παλινδρομούν στις ειδικές διαδρομές. Ο Matton προσπάθησε να στηρίξει ως το τέλος τις επιλογές του, θεωρώντας ότι τα χρήματα πρέπει να επενδύονται στο αυτοκίνητο, αλλά όχι στους οδηγούς, χωρίς εν τέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να αντιστραφεί το κλίμα χρειάστηκε μία δραστική λύση και αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο του Pierre Boudar.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.