Μουσείο Τυπογραφείας

Βρέχει… προβλήματα στο Κουμ Καπί

Aντιμέτωποι με πολύωρες διακοπές ρεύματος μετά από κάθε βροχή βρίσκονται κάτοικοι της οδού Νικηφόρου Φωκά στην περιοχή του Κουμ Καπί!
Ετσι και χθες το απόγευμα αρκούσε μια δυνατή νεροποντή λίγο μετά τις 4 ώστε το ρεύμα να διακοπεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια σειρά από σπίτια ή να λειτουργεί μόνο η μια φάση ηλεκτροδότησης σε καφετέριες στο παραλιακό μέτωπο.
Χαρακτηριστική η περίπτωση του κ. Γιάννη Αγγελίδη ο οποίος προκειμένου να κοιμηθεί το βράδυ είναι υποχρεωμένος να είναι συνδεδεμένος με αναπνευστικό μηχάνημα.
«Δεν μπορεί κάθε φορά που βρέχει να κόβεται το ρεύμα! Παίρνω τηλέφωνο για να αναφέρω τη διακοπή και μου λένε να πάω στο Νοσοκομείο! Μα μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα» τονίζει ο κ. Αγγελίδης.
Χωρίς ρεύμα ήταν χθες το απόγευμα και άλλες 4 κατοικίες στον ίδιο δρόμο. «Ζητάμε από τη ΔΕΗ, το ΔΕΔΔΗΕ, όποιον είναι υπεύθυνος να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση» τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.