Μουσείο Τυπογραφείας

Βραβείο σε διεθνές φεστιβάλ animation για το 2ο Γυμνάσιο Χανίων (βίντεο)

Το τρίτο βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ “Movie For European Education and Training” που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο Plymouth της Αγγλίας κατέκτησε η ομάδα σκίτσου- animation του 2ου Γυμνασίου Χανίων με την ταινία “Επιλογές”.

Με δήλωσή του ο διευθυντής του σχολείου, Αντώνης Αθανασάκης, δίνει «συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές – δημιουργούς, στην υπεύθυνη καθηγήτρια κυρία Κυρίτση Κατερίνα  και στον συντονιστή της ομάδας Μάριο Ιωαννίδη» και τονίζει:
«Αυτή η βράβευση αποζημίωσε και την αντιπροσωπεία των μαθητών και των καθηγητών μας που συμμετείχε στις εργασίες του φεστιβάλ  και βρέθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους την ημέρα της τρομοκρατικής ενέργειας στο Λονδίνο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν αλλά να ταλαιπωρηθούν και να τρομάξουν».

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι μαθήτριες – εκπρόσωποι της ομάδας animation – Μπαϊλάκη Παυλίνα, Διγαλάκη Αγγελική, Σταφυλαράκη Μαρίνα, οι συνοδοί καθηγητές Κυρίτση Κατερίνα, Φουρουντόγλου Μαρία και ο συντονιστής της ομάδας Μάριος Ιωαννίδης.

Δείτε την ταινία εδώ:

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.