Μουσείο Τυπογραφείας

Βραβείο ποιότητας σε Κισαμίτη βιοκαλλιεργητή

kremmydaskwstas.jpgΤο πρώτο βραβείο στην κατηγορία της βιολογικής καλλιέργειας του περιοδικού “Γαστρονόμος” της Καθημερινής πήρε ένας παραγωγός από την Κίσαμο Χανίων ο Κώστας Κρεμμύδας.

Ο Κώστας Κρεμμύδας, μετακόμισε μόνιμα στο Καστέλι Κισάμου από την Αθήνα το 1996 και ασχολείται από το 1999 με την παραγωγή και την εμπορία βιολογικών προϊόντων με δικά του θερμοκήπια και κηπευτικές καλλιέργειες, ενώ το 2009 ξεκίνησε μια οικογενειακή επιχείριση εμπορίας φρέσκων βιολογικών προϊόντων (φρούτα και λαχανικά) που διανέμονται από την Κρήτη στην Αθήνα.

Πρόκειται για τη διανομή κιβωτίου στο σπίτι βιολογικών οπωροκηπευτικών (Βοx scheme), και αποτελεί ένα πολύ δημοφιλή τρόπο προμήθειας βιολογικών προϊόντων από τους εκεί καταναλωτές.

H πολύ αξιόλογη προσπάθεια του Κ. Κρεμμύδα και της οικογενειακής του επιχείρισης είχε παρουσιαστεί αρκετές φορές μέσα από τις σελίδες των «Χανιώτικων Νέων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.