Μουσείο Τυπογραφείας

Βράβευση εθελοντικών σωματείων των Χανίων

Είκοσι δύο εθελοντικά σωματεία και οργανώσεις των Χανίων τίμησαν σε μια σεμνή τελετή η «Πανελλήνια Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ» στα πλασία του συνεδρίου τους.
Η τιμητική εκδήλωση έγινε από κοινού με το ΕΒΕΧ το απόγευμα της Τετάρτης.
«Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το έργο και την προσφοράς σας καθώς η βοήθεια σας προς τον κόσμο είναι ανεκτίμητη αυτά τα χρόνια της κρίσης» είπε η πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ κ. Χ. Νικολετου.
Για το ΕΒΕΧ ο πρόεδρος του Γιάννης Μαργαρώνης υπογράμμισε την ανάγκη για « στήριξη του εθελοντισμού για να γίνει ο τόπος μας πιο αισιόδοξος, πιο φιλικός και πιο ανθρώπινος».
Ειδικότερα τιμήθηκαν οι παρακάτω κοινωνικές οργανώσεις, εκπρόσωποι των οποίων χαιρέτησαν και την εκδήλωση: Ανουσάκειο Ίδρυμα, Γιατροί του Κόσμου, Χαμόγελο του Παιδιού, ΕΛΕΠΑΠ, Κέντρο Αλτσχάιμερ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο, Ίδρυμα Αγία Σοφία, Σύλλογος Δρομέων Υγείας, Σύλλογος Ορίζοντας, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Αγ. Ιωάννης», Σύλλογος ΠΡΟΤΑ Χανίων, Συνάνθρωπος, Συσσίτια Κυδωνίας- Αποκορώνου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σωματείο Ατόμων με αναπηρία Ν. Χανίων, Αθλητικός Σύνδεσμος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΑΕΤΟΙ», Συσσίτια Σπλάντζιας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.