Μουσείο Τυπογραφείας

Βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα Νοπήγεια

EEEEEEEEEΒραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τις “Φωνές του Νότου” σε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, διοργάνωσαν ο Εθελοντικός Σύνδεσμος “Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου” στο πέτρινο θέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, στα Νοπήγεια.
Στους σκοπούς του Συνδέσμου αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παντελής Κατάκης, τονίζοντας ότι «δεν είναι άλλος από το να κάνουμε τα άτομα που ζουν στο χώρο του Αννουσάκειου Ιδρύματος να νιώθουν στιγμές χαρούμενες, ευχάριστες. Στόχος μας, το μυαλό τους να ξεφεύγει όσο το δυνατό περισσότερο από σκέψεις που μπορεί να τους φέρνουν θλίψη και απογοήτευση. Ο Σύνδεσμός μας έρχεται ως συνοδοιπόρος, πλάι στους νοσηλευόμενους του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, καθώς και στους νοσηλευόμενους του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «ο Άγιος Σπυρίδων». Ευχαρίστησε ακόμα «τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Αμφιλόχιο, μια ξεχωριστή και χαρισματική προσωπικότητα, που αγωνίζεται στο χώρο της Εκκλησίας, ο οποίος μέσα από τις πολλές φροντίδες και έγνοιες του, διατηρεί το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο πρότυπο ιδρύματος όχι μόνο μόνο ανάμεσα σε άλλα παρόμοια ιδρύματα της Κρήτης, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα», τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αντώνιο Αρετάκη, Διευθυντή του Ιδρύματος, για τον «καθημερινό δύσκολο αγώνα του στο Ίδρυμα, όλους τους εργαζόμενους του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου, τους Σαμαρείτες του Τοπικού Ερυθρού Σταυρού Κισάμου, καθώς και την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, για την παραχώρηση αυτού εδώ του χώρου, του πέτρινου θεάτρου».

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.