Μουσείο Τυπογραφείας

Βραδιά αφήγησης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

ΕΡΡΡ1Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ πρόκειται να υλοποιήσει βραδιά αφήγησης παραδοσιακών παραμυθιών που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με τίτλο: «Ας ταξιδέψουμε μαζί στον Αφαλό της Γης, Αλήθεια ή Ψέματα ο καθένας σας θα το πει» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 20.30.

Αφηγητές: Δήμητρα Βαλαβάνη, Νίκος Μπλαζάκης, Ρούλα Τατσοπούλου

Οι αφηγήσεις παραμυθιών θα πραγματοποιηθούν δωρεάν στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Μιχελιδάκη 17, 1ος όροφος.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 2821028166, 2821051214. Το πρόγραμμα συντονίζει η Μαρία Επιτροπάκη, Κοινωνική Λειτουργός, εργαζόμενη στο Κέντρο Πρόληψης Χανίων.

Η εν λόγω δράση έρχεται σαν ένα γιορτινό κλείσιμο της ομάδας εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου τη φετινή σχολική περίοδο με θέμα: «Ο ρόλος του παραδοσιακού παραμυθιού στο σύγχρονο σχολείο».

Σκοπός του προγράμματος ήταν η ανάδειξη της συμβολής του λαϊκού παραμυθιού στη συναισθηματική, γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού αλλά και του ενήλικα, επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.