Μουσείο Τυπογραφείας

Βολές κατά πάντων από το Νικολάς Μαδούρο

madouroΜε τα φορτηγά που μεταφέρουν την ανθρωπιστική βοήθεια των ΗΠΑ με προορισμό τη Βενεζουέλα να παραμένουν κολλημένα στα σύνορα με την Κολομβία ο Νικολάς Μαδούρο βάλλει κατά πάντων.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας πέρασε στην αντεπίθεση απορρίπτοντας το ανακοινωθέν της διαμεσολαβήτριας διεθνούς ομάδας επαφής που ζητά τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών.

Επιζητώντας μια ειρηνική έξοδο από την κρίση, η διεθνής Ομάδα Επαφής που συστάθηκε από την ΕΕ και πέντε χώρες της Λατινικής Αμερικής πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο Μοντεβιδέο.

«Η ΕΕ και η Φεντερίκα Μογκερίνι είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν αν συνεχίσουν να ακούν και να υπακούν την ακροδεξιά της Βενεζουέλας. Απορρίπτουμε τη μεροληψία και την ιδεολογία του εγγράφου της ομάδας επαφής, αλλά είμαι έτοιμος και πρόθυμος να δεχτώ οποιοδήποτε απεσταλμένο από την ομάδα επαφής για να υπάρξει επικοινωνία» δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο.

Παρά τις σαρωτικές κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Βενεζουέλας ο Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι το Καράκας σκοπεύει να τριπλασιάσει την παραγωγή χρυσού το πρώτο τέταρτο του 2019, προειδοποιώντας ότι η παρακώλυση μεταφορών πετρελαίου από την Βενεζουέλα θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.