Μουσείο Τυπογραφείας

Βlack out…

Το να πληρώνεις το ηλεκτρικό ρεύμα και ηλεκτρικό να μην έχεις, είναι κι αυτό μια από τις παραδοξότητες και τα περίεργα του τόπου!
Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά βέβαια που τα νοικοκυριά εντός του νομού έζησαν την εμπειρία ενός black out!
Μια μικρή – μίνι έρευνα του γράφοντος στο διαδίκτυο αρκούσε για να διαπιστώσει ότι κάθε λίγο και λιγάκι η περιοχή μας μένει χωρίς ηλεκτρικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται κυρίως για τα νοικοκυριά αλλά και τις επιχειρήσεις που εν πολλοίς βασίζονται στο εν λόγω αγαθό!
Οι πρόσφατες δηλώσεις του νέου υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη για τη ΔΕΗ η οποία «δεν έχει χρήματα ούτε να αγοράσει κολώνες, είναι σε άσχημη κατάσταση δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί, κανείς δεν είναι τρελός να την πάρει» αλλά και η “εξομολόγησή” του ότι «παλεύουμε να μη μείνει η χώρα στο σκοτάδι», αν μη τι άλλο προκαλούν ανησυχία για το τι μέλει γεννέσθαι σχετικά με την από δω και πέρα πορεία τόσο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού όσο και για την καθημερινότητα των πολιτών όλης της χώρας αλλά και της Κρήτης.
Από την άλλη εγείρονται και μια σειρά από ερωτήματα που εγείρονται από τα λεχθέντα του κ. Χατζηδάκη ο οποίος σχολίασε «τις άστοχες επιλογές από την προηγούμενη κυβέρνηση, με βασική αυτή που έγινε το καλοκαίρι του ’15 όταν η τότε κυβέρνηση συμφώνησε με την τρόικα να πάει η ΔΕΗ από το 90% στο 50% της αγοράς σε πέντε χρόνια έναντι μηδενικού οικονομικού ανταλλάγματος».
Γι’ αυτά ποιος τάχα θα απαντήσει και θα λογοδοτήσει; Κατά τα άλλα, όλα καλά!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.