Μουσείο Τυπογραφείας

Βίος κακέκτυπος…

Λυπούμαι αλλά συγκροτείται ένα πολύ δυσάρεστο σκηνικό στα Χανιά. Οι κατολισθήσεις στο Πέρα Πλατάνι, στην οδό Μαλινδρέτου στον Σταλό, στα Μεγάλα Χωράφια, τα μπαζωμένα ρέματα (ένα θέμα που παρουσίασε εκτενώς η εφημερίδα), τα κακά χάλια των αγροτικών δρόμων, δείχνουν ότι στα Χανιά είμαστε… χαμένοι στη μετάφραση.

Συνολικά Δήμος και νομός Χανίων δεν προετοιμάζονται σωστά για τον ερχόμενο χειμώνα, ενώ δεν μπορούν να γίνουν πια υποτυπώδεις αγροτικές εργασίες. Θεωρώ ότι κάποιοι απλά έχουν σεσημασμένη άγνοια κινδύνου, ενώ η πολιτική τους δεξιότητα ξεδιπλώνεται μόνο μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ρωτώ απλά: Στ’ αμπέλια του κάμπου έχουν πρόσβαση οι παραγωγοί, μπορούν να πάνε να ψεκάσουν;

Αλλά και το όνειδος της οδού Μαλινδρέτου στον Σταλό, μπορεί να επικρέμεται ακόμη στην διευκρίνιση αρμοδιοτήτων;

Ποιος μεριμνά για όλα αυτά, ποιος είναι τελικά αρμόδιος, ποιος εργάζεται για τα Χανιά; Τουλάχιστον να μας ενημερώσουν για το χρονοδιάγραμμα των ενδεδειγμένων εργασιών. Πού να απευθυνθούμε, πού να απευθυνθούν αυτοί οι άνθρωποι;

Σε επικοινωνιολόγους;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.