Μουσείο Τυπογραφείας

Βέβαιη η παράταση για δικαιολογητικά και οριστικοποιήσεις φακέλων Σχεδίων

9CAB8B807F29695A8A9BDC4D3269961AΑπόφαση παράτασης στα Σχέδια Βελτίωσης τόσο της ημερομηνίας που υποβολής δικαιολογητικών στις ΔΑΟΚ (λήγει 18 Ιουνίου) όσο και της πρώτης και δεύτερης οριστικοποίησης αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας, με τους αρμόδιους όμως να είναι ακόμα σε θέση να δώσουν λεπτομέρειες ως προς τις νέες ακριβείς ημερομηνίες.

Η απόφαση της παράτασης είναι δεδομένη, σύμφωνα με ενημερωτικό μήνυμα των διαχειριστικών προς τους γεωπόνους-συμβούλους, με τον χρόνο όμως να πιέζει εφόσον είναι γνωστοί οι ρυθμοί της δημόσιας διοίκησης τη «νεκρή» περίοδος του καλοκαιριού.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Καθότι πλησιάζει η προθεσμία υποβολής στις ΔΑΟΚ δικαιολογητικών για θεώρηση στο πλαίσιο του Mέτρου 4.1 (η οποία αυτή τη στιγμή είναι η 18/6/2018), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επίκειται απόφαση παράτασης τόσο αυτής της ημερομηνίας όσο και της ημερομηνίας οριστικοποίησης πρώτου και δευτέρου σταδίου (θα εξακολουθήσουν να είναι ταυτόχρονα). Ο σκοπός της εν λόγω ενημέρωσης είναι να μειωθεί η χρονική πίεση για όλους (μελετητές και Υπηρεσίες) και να αποφευχθεί ο συνωστισμός εν’ όψει της επικείμενης λήξης της υφιστάμενης προθεσμίας.

Θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Τι ισχύει μέχρι σήμερα

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων ορίζεται ως ακολούθως:

α) αιτημάτων για τη θεώρηση εγγράφων, τη χορήγηση βεβαιώσεων κ.λ.π. στις ΔΑΟΚ καθορίζεται η 18/06/2018,

β) του δευτέρου σταδίου της αίτησης ορίζεται η 05/07/2018,

γ) του φυσικού φακέλου ορίζεται η 20/07/2018.

Πηγή:  agronews

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.