Μουσείο Τυπογραφείας

Βανδαλισμοί στην παιδική χαρά στο Καμπάνι Ακρωτηρίου (φωτ.)

Βανδαλισμούς στο έργο ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων, στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, καταγγέλλει η δημοτική αρχή των Χανίων.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην οριοθέτηση/περίφραξη της παιδικής χαράς, καθώς και στα τραπέζια αντισφαίρισης του πάρκου, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει παραδοθεί ακόμη προς χρήση από τον ανάδοχο του έργου, καθώς είναι υπό κατασκευή.
Σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να προκαλούνται βανδαλισμοί σε έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση στην τοπική κοινωνία, τονίζοντας ότι τα περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας καταγγέλλονται και ακολουθούν πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.
«Οι ζημιές θα επισκευαστούν σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, ώστε να παραδοθεί το πάρκο άρτιο και ασφαλές», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ξανθουδάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.