Μουσείο Τυπογραφείας

Βανδαλισμοί σε ξενοδοχείο στο Ενετικό Λιμάνι

Συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους ξενοδοχείου που βρίσκεται επί της οδού Αφεντούλιεφ στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων έγραψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Επίσης οι άγνωστοι πέταξαν μπογιάδες στην πρόσοψη του κτηρίου, στα μπαλκόνια και στα τζάμια. Μιλώντας στα «Χ.ν.» ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Shaybrosh είπε πως «οι πράξεις βίας δεν είναι αποδεκτές και είναι απαράδεκτες. Η εταιρία μου έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το κτήριο της πρώην Πρυτανείας ωστόσο ακόμα ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και τίποτα δεν έχει κατοχυρωθεί. Η εταιρία μου θέλει να επενδύσει στον χώρο του τουρισμού και σεβόμαστε την ιστορικότητα του κάθε κτηρίου». Αναφερόμενος στους βανδαλισμούς ο κ. Shaybrosh είπε πως « σύμφωνα με ότι είδαμε στις κάμερες δύο άτομα πλησίασαν το κτήριο από την οδό Αφεντούλιεφ και έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιες».

2 Σχόλια

 • [Μάριος Αντωνούδης] ~ ~ ~ Απάντηση

  Αναρωτιέμαι πραγματικά τι κάνει η κοινωνία. Η πραγματική εργαζόμενη κοινωνία, που ανέχεται αυτή την άρρωστη κατάσταση εδώ και τόσα χρόνια. Μια ομάδα απροσάρμοστων να κάνει ότι γουστάρει.
  Τα Χανιά έχουν την τύχη να μην έχουν βιώσει την πραγματική κρίση που βιώνει η υπόλοιπη χώρα. Τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό. Έχω έρθει εδώ και 6 χρόνια στην πόλη για να δουλέψω. Και το ότι τρώω ψωμί εγώ και η οικογένειά μου οφείλεται στον τουρισμό. Αναρωτιέμαι αν αύριο εκεί γίνει κάποιο επεισόδιο, ποιος θα φταίει μετά; Αρκεί ένας περαστικός με ένα κινητό τηλέφωνο και έχουμε γίνει ρεντίκολο σε όλο τον πλανήτη.

 • [Γιώργος] ~ ~ ~ Απάντηση

  Βλέπω, πως δεν ανέβηκε το σχόλιό μου, παρόλο που δεν είχε υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό χαρακτήρα.

  Μάλλον είχε αυτό “το άλλο” περιεχόμενο που η συντακτική σας ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρει γόνιμο διάλογο.

  Αν βρείτε χρόνο, πείτε μου και αυτόν τον άλλο λόγο, ή αφαιρέστε αυτή τη δυνατότητα να υπάρχει αμφίδρομη σχέση με τους αναγνώστες που δεν συμφωνούν με τα γραφόμενά σας

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.