Μουσείο Τυπογραφείας

Βανδαλισμοί σε πινακίδες οδικής σήμανσης στην Αγ. Μαρίνα (φωτ.)

Bανδαλισμοί σε πινακίδες οδικής σήμανσης στην Αγ. Μαρίνα της Δ.Ε. Ν. Κυδωνίας, σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Χανίων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «κάποιοι έβαψαν με σπρέι τα σήματα του Κ.Ο.Κ. στην περιοχή. Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, που συνιστούν ποινικό αδίκημα, είναι να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια όλων όσων κινούνται καθημερινά στα συγκεκριμένα σημεία.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, επισημαίνει ότι πρόκειται για μία ενέργεια κάποιου ή κάποιων ανεγκέφαλων, που βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια και κυρίως ανθρώπινες ζωές. «Πρόκειται για μια εγκληματική πράξη και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθουδάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Χανίων θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες εκ του Νόμου ενέργειες, ενώ άμεσα τα συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση των πινακίδων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.