Μουσείο Τυπογραφείας

Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά

Βανδαλισμοί στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στην περιοχή του Φράγκικου Νεκροταφείου, διαπιστώθηκαν χθες, Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Χανίων.

Τους βανδαλισμούς διαπίστωσαν υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, καθώς και από τον ανάδοχο εργολάβο του έργου “Αναπλάσεις Κοινόχρηστων χώρων”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Χανίων,  όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο σύνθετο πολυόργανο διαφόρων δραστηριοτήτων του πάρκου, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει παραδοθεί ακόμη προς χρήση από τον ανάδοχο του έργου.
Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων, Γεώργιος Φραγγεδάκης, επισημαίνει ότι ζητείται από τη δημοτική αρχή η συνεργασία των δημοτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας, τα οποία και θα ακολουθούν τον δρόμο της δικαιοσύνης. “Πολύ περισσότερο, όταν οι φθορές και οι βανδαλισμοί αφορούν έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση και όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς επισκευάζουμε τις ζημιές σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, ώστε να παραδοθεί το πάρκο στους Χανιώτες και τα παιδιά τους άρτιο και ασφαλές”, καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Φραγγεδάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.