Μουσείο Τυπογραφείας

«ΒΑΜΟΣ αλa ROCK» από το Γυμνάσιο Βάμου στο Θέατρο Βλησίδης

Μαθητές του Γυμνασίου Βάμου παρουσιάζουν μουσική εκδήλωση για το σχολικό έτος 2015-2016  στο πλαίσιο της «Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2016» με τίτλο «ΒΑΜΟΣ αλa ROCK» με τραγούδια ελλήνων καλλιτεχνών από την Ελληνική Rock μουσική σκηνή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Θέατρο Βλησίδης.

Τραγουδούν: Ευτυχία Ζαννή, Πόπη Κατσούλη, Γεωργία Λουράκη, Ελένη Μαρικάκη, Ντόνα Μπραχουσάι, Αριάδνη Χατζή
Φιλική Συμμετοχή: Νικολέτα Χατζή, Γιάννης Σμυρνάκης, Νεάντα Μπραχουσάι, Γιώργος Κολομβάκης, Γιάννης Γιαννακάκης
Ηχητική επιμέλεια: Μουσικές Καταγραφές, Ηχοληψία: Σκαλίδης Γεώργιος, Επιμέλεια εξώφυλλου CD: Άντζελα Σταρόβα

Να σημειωθεί πως το σχολικό έτος 2015-16 είναι η έβδομη κατά σειρά χρονιά λειτουργίας του προγράμματος «Μουσικό Εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου». Εκτός από τις ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις που έγιναν κάθε χρόνο στο χώρο του σχολείου, παρουσιάστηκαν CD με ηχογραφήσεις από μαθητές της ομάδας. Επίσης πολλές άλλες εκδηλώσεις όπως οι σχολικές γιορτές και δράσεις εντός και εκτός σχολείου, παραστάσεις και πολλά άλλα συμπληρώνουν την πλούσια δραστηριότητα της ομάδας.
Υπεύθυνοι καθηγητές είναι οι: Γιώργος Πογιατζής καθηγητής Μουσικής και Τίτος Σμυρνάκης καθηγητής Φυσικής του σχολείου μας. Από το 2009 το πρόγραμμα έχει ως στόχο να αποκτήσουν τα παιδιά την ικανότητα, συνεργαζόμενα σε ομάδα, να καλλιεργήσουν και να παρουσιάσουν το ταλέντο τους σε μουσικά όργανα και στο τραγούδι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.