Μουσείο Τυπογραφείας

Β.Ο.Α.Κ. – Δέντρα… σημειώσατε 2

  • Κοιλιάρης ρεύμα προς Ρέθυμνο
  • Κοιλιάρης ρεύμα προς Χανιά

Συνεχείς οι αναφορές το τελευταίο διάστημα για την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στον Β.Ο.Α.Κ., τόσο λόγω των πεσμένων βράχων που συνεχίζουν να βρίσκονται στα πρανή του δρόμου όσο και της ανεξέλεγκτης βλάστησης που δυσκολεύει την κίνηση των οδηγών.
Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο ύψος του ποταμού Κοιλιάρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με πιο επικίνδυνη την κατάσταση που επικρατεί στο ρεύμα προς Χανιά.
Κυρίως τα μεγάλα οχήματα, αναγκάζονται να εισέλθουν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας πάνω στην στροφή, προκειμένου να αποφύγουν τα δέντρα τα οποία βρίσκονται πια στη λωρίδα κυκλοφορίας τους.
Χρόνιο το πρόβλημα που τείνει να γίνει άκρως επικίνδυνο με τους αρμόδιους να κωφεύουν, τις ευθύνες να γίνονται μπαλάκι και τους πολίτες να ταξιδεύουν με μόνιμους συνοδηγούς… τους εφιάλτες.
Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι τουρίστες κάνουν ήδη έντονη την παρουσία τους και η Κρήτη συνεχίζει να μετράει τις πληγές της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.