Μουσείο Τυπογραφείας

Τσίπρας: Το μείζον είναι να φέρουμε βιώσιμη συμφωνία (video)

epa04792713 Greece's Prime Minister Alexis Tsipras leaves at the end of the first day of the European Union and of the Community of Latin American and Caribbean States (CELAC) summit in Brussels, Belgium, early 11 June 2015. EU-CELAC summits bring together 61 European, Latin American and Caribbean leaders to strengthen relations between both regions.  EPA/JULIEN WARNAND“Το μείζον είναι να μπορέσουμε να φέρουμε μια βιώσιμη συμφωνία. Δεν είναι μείζον μόνο για την κυβέρνηση, είναι μείζον για την χώρα”, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου, τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

“Το κρίσιμο είναι να μπορέσει να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος, να μην αναγκαστούμε να πάμε σε μια συμφωνία η οποία σε έξι μήνες θα μας δώσει πάλι τα ίδια”, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός

Αμέσως μετά, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό όλα τα σενάρια που αφρούν τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές-εταίρους, τονίζοντας ότι του εξήγησε πως εάν φέρει στη Βουλή συμφωνία με τους εταίρους που θα κρατάει την Ελλάδα στην Ευρώπη, το Ποτάμι θα την ψηφίσει.

Ο κ. Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός του είπε πως υπάρχουν δύο-τρεις κινήσεις που μπορούν ακόμη να γίνουν για την επίτευξη συμφωνίας και πως ελπίζει ότι και οι Ευρωπαίοι, από την πλευρά τους, θα κάνουν κάτι ανάλογο.

Δεν πρέπει να παίζει η κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος, αντέτεινε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.