Μουσείο Τυπογραφείας

Τσεσμέ – Λαύριο σε 7 ώρες

apergiaΣτην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ελλάδας με την Τουρκία, με τα εγκαίνια της γραμμής Τσεσμέ-Λαυρίου στις 2 Ιουνίου, προχωρούν ναυτιλιακοί πράκτορες των δύο χωρών. Όπως αναμεταδίδει το news247.gr Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού δρομολογίου προβλέπεται να είναι 7 ώρες και αναμένεται να μειώσει αισθητά τον χρόνο μετάβασης από την Ευρώπη προς την Τουρκία για μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών και οδηγών φορτηγών. Η πιθανή επιτυχία της γραμμής δεν αποκλείεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις τόσο στην ελληνική ακτοπλοϊκή βιομηχανία όσο και στην τουρκική.

Η εταιρεία που ονομάζεται «Aegean.Sea.Ways» (http://aegeanseaways.com) έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Bülent Ipek, ενώ την εκπροσώπηση της συγκεκριμένης εταιρείας στην Ελλάδα έχει αναλάβει η ΣΤΕΦΜΑΡ ΕΠΕ, που λειτουργεί ως ναυτικό πρακτορείο ναυτιλιακών εταιρειών προσφέροντας υπηρεσίες ναύλωσης για όλα τα είδη πλοίων και σκαφών, με επικεφαλής τον Στέφανο Καρακάνη.

Με την καθιέρωση της συγκεκριμένης γραμμής οι αρχές των δύο χωρών επιδιώκουν να μειώσουν την κυκλοφοριακή πυκνότητα στις συνοριακές πύλες τους, βοηθώντας παράλληλα στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων.

1 σχολιο

  • [Χρήστος Σαρδηνιαρης] ~ 15 Μαΐου 2019 ~ 10:39 ~ Απάντηση

    Επιτέλους κάτι καλό η νέα γραμμή το μόνο πρόβλημα που πρέπει να δουν οι υπεύθυνοι όσον αφορά τους απλούς τουρίστες και όχι τους επαγγελματίες είναι η αφήξεις στις 0100 πως και που θα κοιμηθώ Εγώ και η οικογένεια μου έως της 0800 για να φύγω μετα για Izmir η όπου αλλού εχω προορισμό εάν αυτό διόρθωθη με Μια Δωρεάν διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο του τσεσμε 25 € θα άγγιζε το τέλειο Ευχαριστώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.