Μουσείο Τυπογραφείας

Τρόφιμα και σχολικά είδη για συναθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη

41458409_323991094838694_7225527823996289024_nΑρκετοί τόνοι τρόφιμα αλλά και σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν για μία ακόμα χρονιά από την “Ημέρα Προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο “Aqua Creta Limnoupolis” από τον Δήμο και την Κοινωνική Επιχείρηση “Διάσταση” σε συνεργασία με την διεύθυνση του υδροψυχαγωγικού πάρκου.
Περίπου 2.000 Χανιώτες και ανάμεσα τους πολλά μικρά παιδιά, απόλαυσαν τη χρήση του πάρκου προσφέροντας στην είσοδο τρόφιμα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Τα τρόφιμα και τα σχολικά είδη αυτά θα διατεθούν την ερχόμενη Πέμπτη σε 212 παιδιά που οι οικογένειες είναι ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ενώ μέρος τους θα δοθεί στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής -κατόπιν συνεννόησης του Δήμου Χανίων με τον Δήμο Νέας Μάκρης.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη ευχαρίστησε το “Aqua Creta Limnoupolis” και τα Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ. “αφού όλες αυτές οι δράσεις δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς την συμβολή τοπικών επιχειρήσεων και φορέων της πόλης μας οι οποίοι ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα μας”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.