Μουσείο Τυπογραφείας

Τρόφιμα και παιχνίδια σε απόρους από την Αντιπεριφέρεια

P1060232Τρόφιμα, παιχνίδια για παιδιά και δωρο-επιταγές πρόσφερε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε 150 οικονομικά ασθενείς οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια συστηματικά από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας.
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων προσφέρει τρόφιμα και δώρα στους ανθρώπους που όλο τον χρόνο υποστηρίζουμε», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης που βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή.
Ο κ. Βουλγαράκης διευκρίνισε ότι πρόκειται για οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια συστηματικά και αποκλειστικά από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων, ενώ σημείωσε ότι από τα τρόφιμα που προσφέρονται κάποια έχουν αγοραστεί και κάποια είναι προσφορά επιχειρήσεων των Χανίων.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που μας βοήθησαν στην προσπάθεια που κάνουμε και ελπίζω η βοήθεια αυτή να ανακουφίσει κάποιους ανθρώπους τις άγιες ημέρες που έρχονται», δήλωσε καταλήγοντας ο κ. Βουλγαράκης και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί όσο διαρκεί η λιτότητα στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.