Μουσείο Τυπογραφείας

Τρόφιμα και αγαθά σε άπορες οικογένειες στο Δ. Νεάπολης-Συκεών

tevaDHMOSΣυμπληρωματική διανομή τροφίμων και αγαθών σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»,.

Πρόκειται για τρόφιμα και αγαθά που περίσσεψαν από την προηγούμενη διανομή ΤΕΒΑ που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2017 και μοίρασε συνολικά 107,7 τόνους τροφίμων και αγαθών σε 4.553 άτομα. Τα τρόφιμα και αγαθά, είδη παντοπωλείου και είδη καθαριότητας που έμειναν αδιάθετα από την προηγούμενη αυτή διανομή, θα διανεμηθούν σήμερα σε 129 πεντάτεκνες έως δεκάτεκνες οικογένειες του δήμου Νεάπολης-Συκεών (639 συνολικά μέλη).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, σε ειδικό χώρο, στη διεύθυνση Ελλησπόντου 15 & Δαρδανελίων στα Πεύκα (μετά την αερογέφυρα, στάση Βενζινάδικο).

Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν ήδη μέσω ηχογραφημένου μηνύματος για την ακριβή ώρα παραλαβής που τους αφορά. Αυτοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους, ενώ στην περίπτωση που δεν μπορούν οι ίδιοι, έχουν τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσουν κάποιο άλλο άτομο για την παραλαβή των αγαθών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.