Μουσείο Τυπογραφείας

Τρία βραβεία για τις Μινωικές Γραμμές στα Tourism Awards 2020

Την Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Tourism Awards 2020.

Οι Μινωικές Γραμμές, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία  απέσπασε τρεις σημαντικές ανώτατες διακρίσεις και κέρδισε:

• ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την Ταξιδιωτική Εμπειρία (Travel Experience), στην ενότητα Travel (https://winners.tourismawards.gr/minoikes-grammes/). Κάθε επιβάτης σε ένα Cruise Ferry των Μινωικών Γραμμών απολαμβάνει το κύρος, τη σιγουριά, τη φιλοξενία μίας μεγάλης Κρητικής ναυτιλιακής δύναμης, ταξιδεύοντας με τα μεγαλύτερα, πολυτελέστερα και οικολογικά επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία της Ευρώπης. Απολαμβάνει ολόκληρη την ταξιδιωτική εμπειρία, από την ώρα της επιβίβασης μέχρι τον τελικό προορισμό του, την εξυπηρέτηση και τις ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες εν πλω που προσφέρουν οι άνθρωποι της εταιρείας σε ένα πολυτελές περιβάλλον άνεσης, διασκέδασης, χαλάρωσης, που θυμίζει ξενοδοχείο πολλών αστέρων.

• ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την Online Strategy των Μινωικών Γραμμών, στην ενότητα Online Strategy (https://winners.tourismawards.gr/minoikes-grammes-2/). Οι Μινωικές Γραμμές, αντιλαμβανόμενες τη δυναμική του digital marketing και τις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών τους, σχεδιάζουν και υλοποιούν στοχευμένες καμπάνιες προβολής και προώθησης online ακολουθώντας και αξιολογώντας συνεχώς όλες τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, του διαδικτύου και των social media.

• ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος στην ενότητα Sustainability (https://winners.tourismawards.gr/ta-prota-oikologika-cruise-ferries-stin-elliniki-epivatigo-naytilia-minoikes-grammes-a-n-e/).
Η εταιρεία, παράλληλα με τη δυναμική πορεία και ανάπτυξη που τη διακρίνει στο χώρο της ναυτιλίας αναγνωρίζει έμπρακτα και την ευθύνη που της αναλογεί στην προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης. Οι Μινωικές Γραμμές υιοθετούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον ενώ παράλληλα τα πλοία τους είναι τα πρώτα οικολογικά Cruise Ferries της ελληνικής Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.