Μουσείο Τυπογραφείας

Τρία τροχαία σε μια ώρα στα Χανιά

ÄÕÓÔÕ×ÇÌÁ ÌÅ ÅÍÁ ÍÅÊÑÏ ÊÁÉ ÐÅÍÔÅ ÔÑÁÕÌÁÔÉÅÓ ÓÔÇÍ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÊÇ ÏÄÏ ÔÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ99

Δίχως τέλος είναι τα τροχαία ατυχήματα στα Χανιά καθώς μέσα σε μία ώρα στα Χανιά σημειώθηκαν τρία τροχαία ενώ ακόμα ένα είχε σημειωθεί το πρωί στη Σούδα!

Τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο στην Αγιά

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στους δρόμους των Χανίων την Τετάρτη.
Αναλυτικότερα, λίγο πριν τις 6:30 το απόγευμα στην Αγιά, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Από την σύγκρουση η οδηγός του ενός οχήματος εγκλωβίστηκε στο όχημά της και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και το ανάλογο προσωπικό για τον απεγκλωβισμό της.

Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων .
Σχεδόν την ίδια ώρα, στον Πλατανιά έξω από νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπήρξε τροχαίο μεταξύ λεωφορείου και ποδηλάτου -χωρίς ευτυχώς και σύμφωνα με πληροφορίες- να υπάρξει τραυματισμός.
Ακόμα ένα τροχαίο υλικών ζημιών καταγράφηκε στην οδό διασταύρωση καρμανιόλα των οδών Τσόντου Βάρδα και Κνωσσού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.