Μουσείο Τυπογραφείας

Τρέχουν και δεν φτάνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ

Συνεχίζονταν μέχρι χθες οι εργασίες των συνεργείων του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν μεμονωμένες κατοικίες σε ορεινές περιοχές των Χανίων (π.χ. Λαγκός, Πρασσές, Λάκκοι) που αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα. Xθες εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε αντλιοστάσιο στον ποταμό Ταυρωνίτη, επίσης αποκαταστάθηκε βλάβη στην Αγιά. Στον Ντερέ λόγω της κατάρρευσης δρόμου, τα συνεργεία είναι αδύνατον να προσεγγίσουν συγκεκριμένες γειτονιές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον Ντερέ στύλος με μετασχηματιστή της ΔΕΗ έπεσε πάνω σε σπίτι, όταν από τα ορμητικά ρέματα σημειώθηκε καθίζηση του εδάφους. Στύλος με μετασχηματιστή έπεσε και σε αγροτική περιοχή στα Σελλιά Σασάλου. Κύριο μέλημα των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ είναι να απομακρύνουν με ασφάλεια, σύρματα και καλώδια στύλων από σημεία που έχουν πέσει, όπως ανέφερε ο προϊστάμενος Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Χανίων Γιώργος Πλοκαμάκης. Να σημειωθεί πως τα καλώδια έχουν αποσυνδεθεί από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.