Μουσείο Τυπογραφείας

Τραγικές επιλογές – Κωμικές δικαιολογίες

stelios pappasΤη μάχη κατά της οικογενειοκρατίας κήρυττε ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα σε μια από τις πολλαπλές του κυβιστήσεις, τοποθετεί τον Στέλιο Παππά (πατέρα του υπουργού Ν. Παππά) στην προεδρία του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνοι, η θέση είναι χωρίς μισθό και δεν περιμένει ο Στέλιος Παππάς στην ηλικία του να… καταξιωθεί. Ποιο είναι όμως το μήνυμα που στέλνεται προς τα έξω; Ξεκάθαρο νομίζω: «Χτίζουμε -όπως και οι προηγούμενοι- τον δικό μας κρατικό μηχανισμό». Στη συγκεκριμένη θέση θα μπορούσε να τοποθετεί ένας νέος άνθρωπος, γνώστης του αντικειμένου, συγκοινωνιολόγος ή κάτι σχετικό, τέλος πάντων. Αλλά κατά πως φαίνεται, το πρώτο κριτήριο είναι να ανήκει ο υποψήφιος για τη θέση στο… κόμμα.
Όσο για τη χθεσινή δικαιολογία Φλαμπουράρη σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, προκαλεί γέλιο. “Είναι” -μας είπε ο κ. Φλαμπουράρης- «αγωνιστής της Αριστεράς ο Στέλιος Παππάς». Κι ως γνωστόν οι αγωνιστές της Αριστεράς ξέρουν τα πάντα από συγκοινωνίες και ιδιαίτερα από λεωφορεία…
Ευτυχώς γλύτωσε ο Μανώλης Γλέζος και δεν τοποθετήθηκε στα τρόλεϊ…

2 σχολια

  • [ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΡΑΚΗΣ] ~ 12 Αυγούστου 2017 ~ 10:54 ~ Απάντηση

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΣΤ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΤΟΥ……

    • [Γιώργος Κιαγιάς] ~ 15 Αυγούστου 2017 ~ 04:49 ~ Απάντηση

      Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Τι σχέση έχει η τοποθέτηση ενός συνταξιούχου, άσχετου με το θέμα πατέρα υπουργού, με τα οικονομικά και όχι μόνο των αστικών συγκοινωνιών; Φυσικά όλες μας τις επιλογές πρέπει να τις μελετούμε και να κρίνονται εκ των προτέρων: όταν αγοράσεις κρέας που βρομάει, δεν περιμένεις να πάθεις δηλητηρίαση για να πεις πως ήταν σάπιο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.