Μουσείο Τυπογραφείας

Τουρισμός και υποδομές

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ1Βασικός πυλώνας της τοπικής οικονομίας ο τουρισμός ο οποίος αναμένεται να κυμανθεί σε καλό επίπεδο και αυτό το καλοκαίρι.
Παράλληλα, με τις αφίξεις των επισκεπτών θα ξεκινήσουν όπως κάθε χρόνο και οι συζητήσεις για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Νομού Χανίων. Αυτή τη φορά, όμως, οι συζητήσεις δεν αφορούν μόνο στη βελτίωση υφιστάμενων υποδομών, όπως δρόμων και πινακίδων αλλά στην αποκατάσταση εκείνων που καταστράφηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Oπως έχει επισημανθεί αρκετές φορές, μια πόλη, ένας νομός ευρύτερα, θα είναι γοητευτικός και προσιτός για τον επισκέπτη όταν θα είναι εξίσου εξυπηρετικός και όμορφος για τον μόνιμο κάτοικό του.
Ο νομός Χανίων με τις ομορφιές του μαγεύει τους επισκέπτες. Η αποκατάσταση – βελτίωση των υποδομών που θα εξυπηρετούν ντόπιους και επισκέπτες είναι τώρα το “μεγάλο στοίχημα” των αρμοδίων φορέων και υπηρεσιών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.