Μουσείο Τυπογραφείας

Το θέμα της αναδιάρθρωσης σήμερα στη Σούπερ Λιγκ

VasileiadisΓύρω από το σημερινό (15:00) Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ περιστρέφεται το ενδιαφέρον αφού οι αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν είναι εξαιρετικά σημαντικές. Στην ουσία και έχοντας προηγηθεί πολλές διαβουλεύσεις, θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν το τοπίο γύρω από το πώς θα πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα από τη νέα σεζόν και για τα επόμενα χρόνια. Το θέμα είναι γνωστό, όπως γνωστό είναι και ότι οι χανιώτικες ομάδες από τη δική τους πλευρά βρίσκονται σε στάση αναμονής για να ξέρουν τον προγραμματισμό που θα ακολουθήσουν μετά τα όσα πρόκειται να αποφασιστούν.

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός κατά την τελευταία του δήλωση έκανε αναφορά σε 24 ομάδες, όπερ σημαίνει δύο πρωταθλήματα των 12 στη Σούπερ Λιγκ. Τις τελευταίες μέρες βγήκε και πάλι στην επιφάνεια, πρωτάθλημα με 14, αλλά αυτό δεν φαίνεται να το συμμερίζεται ο Γ. Βασιλειάδης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.