Μουσείο Τυπογραφείας

To πρωτότυπο σπορ σεντάν Nissan IMs

nissan-ims-12-thumb-largeΤο νέο, τετρακίνητο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, δημιουργεί μια νέα κατηγορία οχημάτων.

Το Nissan IMs, που αποκαλύφθηκε στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Β. Αμερικής, είναι ένα εντελώς νέο είδος αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα “ψηλό” σπορ σεντάν, βασισμένο στην τεχνολογία πλαισίου, πλατφόρμας και μετάδοσης κίνησης, που αναπτύχθηκε μέσω του Nissan Intelligent Mobility.

Ενώ είναι πιο κοντά σε ένα sedan από ότι σε ένα crossover, οι επαναστατικές αναλογίες του πρωτότυπου IMs, δημιουργούν μια νέα κατηγορία αυτοκινήτου. Την ταυτότητα του οχήματος, “ορίζει” ξεκάθαρα η ηλεκτροκίνηση, με την μπαταρία να βρίσκεται κάτω από το πάτωμα και έτσι να ανυψώνει την καμπίνα. Ο διευρυμένος εσωτερικός χώρος, είναι αποτέλεσμα του μεγάλου μεταξονίου, ενώ διαθέτει μια μοναδική αρχιτεκτονική θέσεων επιβαινόντων, τύπου “2 + 1 + 2″, με περιστρεφόμενα μπροστινά καθίσματα και ένα πίσω κάθισμα που προσφέρει είτε τρία καθίσματα ή, όταν διπλώθουν τα λεπτά πίσω εξωτερικά καθίσματα , ένα επιβλητικό, κορυφαίας ταξιδιωτικής άνεσης “Premier Seat”, στο κέντρο πίσω.

Ο ισχυρός εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός του IMs, παίρνει σάρκα και οστά από την πρωτοποριακή τεχνολογία ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης, που αναπτύχθηκε μέσω του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο kathimerini.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.