Μουσείο Τυπογραφείας

Το πρωί με ξυπνάς… ψηφιακά

Μικρή καθημερινή απόλαυση η εφημερίδα για παλιούς και νέους αναγνώστες μας. Κι αν κάποιοι μένουν μακριά από τα Χανιά, μεριμνήσαμε ώστε και σε αυτούς, τα “Χανιώτικα νέα” να είναι κάθε μέρα στο… ψηφιακό γραμματοκιβώτιό τους. Μέσα από το shop.haniotika-nea.gr , παρέχεται η δυνατότητα συνδρομής στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας (pdf). Στη νέα αυτή υπηρεσία ανταποκρίνονται όλο και περισσότεροι αναγνώστες μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φιλόλογος κα Στέλλα Κακατσάκη – Τσάκαλου, η οποία μας έστειλε και το παρακάτω σημείωμα:
«Με ξεχωριστή χαρά και συγκίνηση πήρα για πρώτη φορά στις 22 του Μάη 2020 στο email μου τα “Χανιώτικα νέα”.
Με περίμεναν και με περιμένουν έκτοτε με το που ξυπνάω, φέρνοντάς μου στο σπίτι μου, στην Αθήνα, όλη τη δημοσιογραφική ομορφιά και φρεσκάδα του τόπου μου.
Οποία ευχαρίστηση να μεταφέρεσαι μεμιάς στην πατρίδα σου και να ρουφάς κυριολεκτικά την ύλη τους· θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας, θέματα Παιδείας και υγείας, προβληματισμοί και προβλήματα, απόψεις γνώμες, σκέψεις και τοποθετήσεις, πολιτιστικά γεγονότα παρελαύνουν μπροστά μου και δεν χορταίνω να τα διαβάζω και ν’ αφουγκράζομαι όλα όσα η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας ξεδιπλώνει μπροστά μου – ασπίδα στην πολυφωνία και την ενημέρωση.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που στο θολό τοπίο και την αβεβαιότητα των ημερών τα “Χανιώτικα νέα” επιμένουν να αντιστέκονται και κρατώντας ψηλά τη σημαία της δεοντολογίας, χρόνια τώρα, αποτελούν μαζί με τις άλλες εφημερίδες της χώρας το στυλοβάτη της δημοκρατίας.
Εγώ να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες να είστε υγιείς και με αντοχή και συνέπεια να συνεχίζετε το υπέροχο και γεμάτο προκλήσεις ταξίδι της ενημέρωσης και ν’ αντανακλάτε σ’ όλους εμάς τους αναγνώστες σας τη λάμψη και το φως του φάρου στην αναζήτηση της αλήθειας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.