Μουσείο Τυπογραφείας

Το νέο Nissan e-NV200

w21-163045NissaneNV200Το νέο Nissan e-NV200, κάνει τις επαγγελματικές του μετακινήσεις με μηδενικούς ρύπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δοθεί πανίσχυρη ώθηση στις πωλήσεις του Nissan e-NV200 στην Ευρώπη. Έχουν γίνει ήδη 7.000 νέες παραγγελίες του από τον προηγούμενο Ιανουάριο, ενώ το ίδιο αισιόδοξες θα είναι οι πωλήσεις και τον επόμενο χρόνο.

Μεταξύ των πρόσφατων παραγγελιών, περιλαμβάνονται τρεις εταιρείες ταξί στην Ολλανδία που έχουν παραγγείλει συνολικά 50 νέα Nissan e-NV200 Evalia, που κυκλοφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Ρότερνταμ.

Το e-NV200 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου φορτηγού NV200 της Nissan και του Nissan LEAF, του παγκοσμίως κορυφαίου αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος. Το e-NV200 εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, διαθέτει έξυπνες ενσωματωμένες τεχνολογίες και πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης της καμπίνας, γεγονός που του επιτρέπει να προσαρμοστεί σε κάθε είδους επαγγελματική ανάγκη.

Σύμφωνα με τη νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων (WLTP), η αναβαθμισμένη μπαταρία 40kWh του Nissan e-NV200, προσφέρει 200 χιλιόμετρα εμβέλειας σε συνδυασμένο κύκλο και έως 301 χλμ. σε αστικό κύκλο. Ο εξελιγμένος σχεδιασμός της αναβαθμισμένης μπαταρίας σημαίνει ότι το μοντέλο έχει διατηρήσει τη βέλτιστη χωρητικότητα φορτίου, επιτρέποντας στους αυτοκινητιστές να μεταφέρουν έως και δύο ευρωπαλέτες, ή φορτίο μέχρι 705 κιλά.

Το νέο e-NV200, θα σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.