Μουσείο Τυπογραφείας

Το λάθος στο νέο τατουάζ της Lady Gaga

Lady Gaga arrives at the 61st annual Grammy Awards at the Staples Center on Sunday, Feb. 10, 2019, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)H Lady Gaga, η οποία είχε ήδη 20 τατουάζ, πήγε για το 21ο στον -ειδικό σε σχεδιασμό τατουάζ- Γουίντερ Στόουν, όμως όταν τελείωσε, χρειάστηκε να κάνει μια μικρή διόρθωση. Οι θαυμαστές της εντόπισαν ένα λάθος στο σχέδιο που ήταν εμφανές. Όπως μεταδίδει η huffingtonpost.gr η Gaga ήθελε να αποτυπώσει με μελάνι στο μπράτσο της τέσσερις νότες οι οποίες σημαίνουν το όνομά της. Ωστόσο, αντί ο Στόουν να σχεδιάσει ολοκληρωμένο το πεντάγραμμο, σχεδίασε μόνο τέσσερις οριζόντιες γραμμές.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια ανήρτησε μια φωτογραφία με το τατουάζ στο Instagram, εξηγώντας με χιούμορ ότι ήπιε πολλή τεκίλα πριν και γι’αυτό συνέβη το λάθος. Τότε πρόσθεσε ακόμα μια γραμμή στο πεντάγραμμο.

«Αποφύγαμε τη μουσική κρίση», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία. «Τόση πολλή τεκίλα και ξέχασα την πέμπτη γραμμή στο πεντάγραμμο. Αυτή είναι η αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.