Μουσείο Τυπογραφείας

Το Ινστιτούτο Ελιάς είναι εδώ!

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 1Με νέους ερευνητές στα τμήματά του μετά από χρόνια και μια σημαντική στήριξη από νέο επιστημονικό προσωπικό έχει πλαισιωθεί το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών το τελευταίο χρονικό διάστημα. Προσελήφθησαν 5 ερευνητές και μέχρι και τον Οκτώβριο αναμένονται άλλοι δύο, στελεχώνοντας έτσι τα εργαστήρια του Ινστιτούτου που η προσφορά του στην ελαιοπαραγωγή και στα υποτροπικά φυτά είναι ανεκτίμητη, ωστόσο την τελευταία δεκαετία συρρικνωνόταν συνεχώς με αποκορύφωμα πριν από 3-4 χρόνια όταν είχαν απομείνει ελάχιστοι επιστήμονες και η φημολογία ότι πήγαινε για… κλείσιμο ήταν κάτι παραπάνω από έντονη!
Πλέον με το νέο δυναμικό που διαθέτει, το Ινστιτούτο θα συνεχίσει και σίγουρα μπορεί να εξελίξει ακόμα περισσότερο την ποιότητα της εργασίας του προς όφελος των παραγωγών και της αγροτικής οικονομίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.