Μουσείο Τυπογραφείας

Το IICR Workshop 2019 και φέτος στα Χανιά

maixΤο 6ο Συνέδριο Σπηλαίωσης (cavitation) και πολυφασικών ροών (multiphase flows) πραγματοποιείται και φέτος στα Χανιά, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ στις 25-27 Ιουνίου 2019.

Όπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων «το συνέδριο διοργανώνεται από το International Institute for Cavitation Research (IICR). Πρόκειται για τη συνεργασία 4 καθηγητών πανεπιστημίου, ειδικών σε θέματα Σπηλαίωσης και Ρευστομηχανικής: του Έλληνα καθηγητή Μανώλη Γκαβαϊσέ (City, University of London) και των καθηγητών Mohamed Farhat (EPFL), Claus-Dieter Ohl (OVGU Magdeburg) και Steffen Schmidt (TU Munich).
Παράλληλα με το Συνέδριο θα λειτουργήσει επιστημονική έκθεση αναρτημένων εργασιών (posters), στην οποία συμμετέχουν ερευνητές από πανεπιστήμια και εταιρείες με στόχο να ενημερώσουν το χώρο τους για τα θέματα πάνω στα οποία διεξάγουν έρευνα και τα οποία αφορούν διάφορες πλευρές του ρευστομηχανικού προβλήματος της σπηλαίωσης»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.