Μουσείο Τυπογραφείας

Το είδαμε κι αυτό…

2GΣτα Χανιά είδηση δεν είναι να φωτογραφίσει κάποιος ένα παράνομα σταθμευμένο όχημα σε κάποιο δρόμο (ή συνήθως πεζοδρόμιο) της πόλης.
Η κακή νοοτροπία των οδηγών σε συνδυασμό με την έλλειψη ελεύθερων χώρων στάθμευσης, έχουν κάνει ρουτίνα αυτή την παρανομία. Αυτό όμως που φωτογράφισε ο αναγνώστης μας Δ.Ρ. χθες, ξεπερνά κάθε φαντασία. Ενα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο μέσα στο δημοτικό πάρκινγκ της οδού Περίδου.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ 10 Μαρτίου 2019 ~ 10:11 ~ Απάντηση

    Και δεν είναι μόνο αυτή η περίπτωση. Σε πολλά σημεία μέσα στο πάρκινγκ παρκάρουν σε διάφορες εκτός προβλεπόμενης διαγράμμισης θέσεις. Ερώτηση, μέσα στο πάρκινγκ ποια υπηρεσία επιβολής του νόμου έχει αρμοδιότητα; Μήπως οι υπεύθυνοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ελέγχουν αν τα οχήματα έχουν σταθμεύσει στις σωστές θέσεις και αν χρειαστεί να μπορούν να προβούν σε συστάσεις ή να ειδοποιήσουν την δημοτική αστυνομία; ΔΕΝ μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα σε κλειστό και ελεγχόμενο δημοτικό χώρο στάθμευσης. Είναι αδιανόητο το πόσο ”μικρόμυαλοι” μπορούν να είναι κάποιοι σταθμεύοντας με αυτόν τον τρόπο σε τόσο περιορισμένων διαστάσεων χώρο με τα αυτοκίνητα σχεδόν να ”ακουμπούν” μεταξύ τους. Ήμαρτον! Και μετά λέμε ότι δεν έχει να κάνει με την νοοτροπία και την παιδεία. Έχει και παραέχει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.