Μουσείο Τυπογραφείας

Το γεροντάκι…

Κύριε διευθυντά,
Στο φύλλο της 6ης τρεχ., των “Χ.Ν.”, η συντάκτης επιτίθεται με όλως ανοίκειο τρόπο στον φίλο μας που υπογράφει “Γεροντάκι” και που από χρόνια στα “Χ.Ν.” και άλλα κρητικά έντυπα, αποτυπώνει τις αναμνήσεις του από τη ζωή όπως ήταν παλαιά, τις ιστορίες και τις παραδόσεις του τόπου.
Με το κείμενό της, φανερώνει ότι δεν έχει επαφή με όποια έντυπα και την πραγματικότητα και χαρακτηρίζει βάρβαρα το “Γεροντάκι” ότι… κρύβεται με ψευδώνυμο και ανωνυμία.
Προς Θεού ! Δεκάδες λογοτέχνες, δημοσιογράφοι, λαογράφοι, κλπ., χρησιμοποιούν ψευδώνυμα που εκφράζουν την προσωπικότητά τους, όπως την νομίζουν.
Φαίνεται να μην έχει ποτέ αναγνώσει στα “Χ.Ν.” τον Εννιαχωριανό, τον Λευκορείτη, τον Κλώρη, τον αλησμόνητο Μίγρη (Μιχάλη Γρηγοράκη) και άλλους. Και για να μην παρεξηγηθώ, λατρεύω κι εγώ τα ζώα, αφού κάθε πρωί ταΐζω τις γάτες τις γειτονιάς, αλλά δεν μισώ τους ανθρώπους…

Α. ΠΛΥΜΑΚΗΣ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.