Μουσείο Τυπογραφείας

Το ΓΕΝ για την άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο Ναύσταθμο Κρήτης (φωτ.)

Υπό τη διεύθυνση του συντονιστικού κέντρου του ΝΚ και του Διοικητή ΝΚ Πλοίαρχου Θ. Μικρόπουλου ΠΝ, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Πολεμικού Ναυτικού (ΓΕΠΝ) Υποναύαρχου (Μ) Δημήτριου Σούφρα ΠΝ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο Ναύσταθμο Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού  αναφέρει «στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού από το ΝΚ και από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ), την 5η Ταξιαρχία Πεζικού (5η ΤΑΞΠΖ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ»), το Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, το κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, το Δήμο Χανίων, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), τον Ερυθρό Σταυρό καθώς και εθελοντές Διασώστες της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) και Ναυαγοσώστες.

Κατά την άσκηση ελέγχθηκε η πληρότητα σχεδίασης αντιδράσεων, ο βαθμός ετοιμότητας και η ικανότητα διεύθυνσης και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης»

1 σχολιο

  • [ΠΕΠΙΤΟΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    κακομελετατε κι ερχουντε

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.