Μουσείο Τυπογραφείας

Το Futuron Concept της Kia αποτελεί σχεδιαστικό προπομπό των μελλοντικών μοντέλων SUV της εταιρείας

w08-170605Futuron01Η Kia αποκάλυψε το νέο της τετρακίνητο SUV Futuron Concept που αναμένεται, όπως μεταδίδει στην κεντρική σελίδα το ΑΠΕ/ΜΠΕ, να αποτελέσει τον προπομπό για τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας.

Η ονομασία του Futuron Concept, που βασίζεται στον συνδυασμό των λέξεων «future» και «on», σήμερα πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών Κίνας (CIIE 2019) στη Σαγκάη, όπου θα βρίσκεται σε κοινή θέα μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Με αυτό το μοντέλο η Kia δείχνει να δίνει μεγάλη σημασία στο αεροδυναμικό ανάγλυφο. Το χαμηλό προφίλ του ηλεκτρικού SUV coupe αποτυπώνει τη σχεδιαστική οδό που θα ακολουθήσει η εταιρεία για τα μελλοντικά της μοντέλα που θα είναι ακόμη πιο σπορ, πιο μοντέρνα και πιο κομψά.

Με μεγάλες διαστάσεις (μήκος 4,85 μ., ύψος 1,55 μ. και μεταξόνιο 3 μ.) και με αυξημένη απόσταση από το έδαφος δίνει έμφαση στο δυναμικό αμάξωμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας τοποθετημένη χαμηλά και κάτω από το δάπεδο της καμπίνας. Η συγκεκριμένη θέση της μπαταρίας προσφέρει το βέλτιστο κέντρο βάρους και την καλύτερη απόκριση του συστήματος τετρακίνησης e-AWD.

Τέλος, εντύπωση κάνουν τα δύο εμπρός καθίσματα που είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτα υλικά και μπορούν να προσφέρουν μια όρθια θέση οδήγησης ή μια θέση ανάπαυσης παρόμοια με αυτές που προσφέρουν τα καθίσματα αεροπλάνων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.