Μουσείο Τυπογραφείας

Το ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου

Από την αρχή της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου Χανίων στο ελικοδρόμιο που είχε κατασκευαστεί εκεί προσγειώνονταν ελικόπτερα με επείγοντα περιστατικά.
Από αρκετά χρόνια στις περιπτώσεις αυτές, όπως αυτές τις ημέρες με τον Ρώσο ναυτικό από ανοικτά της Γαύδου, προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ακρωτηρίου. Φυσικά δεν γνωρίζω αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα για το Νοσοκομείο, όπως ο υπερβολικός για τους ασθενείς θόρυβος κατά την προσγείωση – απογείωση ή άλλο. Ομως η μισή ώρα περίπου από 115 μέχρι το νοσοκομείο, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πολύτιμη.

1 σχολιο

  • [HLIAS] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΠΟΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΛΥΜΑΚΗ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ…..ΑΝ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΓΙΑΦΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΝΕΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ. ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.