Μουσείο Τυπογραφείας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. μόνο του

odeioΠρώτος και απαράβατος όρος για να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. είναι να υπάρχει καλλιτεχνικός διευθυντής. Υπάρχει; Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Μπορεί μετά τον Σεπτέμβριο να λειτουργήσει το θέατρο χωρίς προγραμματική σύμβαση; Απ’ ό,τι μαθαίνω τα λεφτά τελειώνουν. Εκείνο που πρωτίστως διακρίνω στις τοπικές ηγεσίες για το θέμα του θεάτρου, υπάρχει μια διοικητική ανεπάρκεια. Τσαλαβουτούν στον χρόνο που κυλά, χωρίς να θωρακίζουν το μέλλον του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

Μια ασύγγνωστη διοικητική επιπολαιότητα. Παράλληλα -όσο κυλούν οι μέρες- εντείνεται ένα παθογενές κλίμα, αμφισβήτησης της καλλιτεχνικής του προοπτικής.

Ηδη οι ψιθυριστές διαδίδουν διάφορα. Ποιος θα προστατεύσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. από αυτή τη βλοσυρή εσωστρέφεια; Ουδείς απαντά, ουδείς ενδιαφέρεται εν τοις πράγμασι. Νομίζω ότι και ο κ. Στ. Αρναουτάκης, οφείλει να πάρει θέση, αφού η Περιφέρεια εκπροσωπείται στο Δ.Σ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.