Μουσείο Τυπογραφείας

Το Χάρτινο Καραβάκι

Το “Χάρτινο Καραβάκι” της καταξιωμένης συγγραφέα κας Αθηνάς Κανιτσάκη, άνοιξε τα πανιά του και ταξιδεύει σε θάλασσες με στεριές, χωρίς να φοβάται κύματα και θύελλες.
H έμπειρη πένα με φαντασία, αγάπη, με καρδιά και με ψυχή, λέξη – λέξη έφτασε να τελειοποιηθεί ακόμη ένα υπέροχο βιβλίο που συγκινεί, διδάσκει και αφήνει ευχάριστα συναισθήματα στον αναγνώστη.
Η κα Αθηνά Κανιτσάκη είναι μέλος της Λογοτεχνικής Παρέας, με αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Μια καταξιωμένη συγγραφέας με αξιόλογα βιβλία στο συγγραφικό της έργο, που ταξιδεύουν και πλουτίζουν τις βιβλιοθήκες της Ελλάδας και όχι μόνο. Τα συναισθήματα της καρδιάς και της ψυχής από τις διάφορες εκπλήξεις της ζωής, με τα παράξενα και καθημερινά, μεταφέρονται με τη τέχνη της πένας στο χαρτί, ζωντανεύουν και καταλήγουν όλα κάποια στιγμή σε αξιόλογα βιβλία. Χαρίσματα χαρισματικά πολλά και καταξιωμένα από το αναγνωστικό κοινό της.
120 οι σελίδες στο “Χάρτινο Καραβάκι” που έχουν μονοσέλιδα κείμενα, εμπνευσμένα από το δικό της κόσμο, των αναμνήσεων, την καθημερινότητα με τις γύρω εικόνες και γνώσεις, με τις εμπειρίες των στοχασμών, των αναμνήσεων και τη φαντασία, πηγές του λογισμού, τη καρδιά, με τη ψυχή, της φύσης και των κοινωνικών συγκινήσεων. Εκφράζεται με το δικό της μοναδικό τρόπο στη σύνθεση των απόψεων. Στο “Χάρτινο Καραβάκι” ο αναγνώστης συναντά καθημερινώς, με σπάνιες εικόνες της ζωής που εντοπίζονται με την παρατηρητικότητα και στις λεπτομέρειες από την συγγραφέα, που καταλήγουν σ’ αυτά τα αξιόλογα έργα.
Ανοίγεται και διαβάζεται η ψυχή και η καρδιά της κυρίας Κανιτσάκη και όλος ο κόσμος της, μαζί με τα υπέροχα μονοσέλιδα κείμενά της. Οι σκόρπιες σκέψεις, οι συγκινήσεις, τα καλά με τα άσχημα, τα παράξενα και τα στενάχωρα, τα παλιά με τα καινούρια,, τα παιδικά χρόνια και η φιλοσοφία της ζωής, στην αλήθεια με το ψέμα, και όλα όσα ακόμα την συγκινούν και την εντυπωσιάζουν, στέλνουν μηνύματα προβληματισμού, διδάσκουν και ψυχαγωγούν ακούραστα τον αναγνώστη. Παιδί, μικρή κοπέλα, γυναίκα, κόρη και πονεμένη αδελφή, σαν σύζυγος και μητέρα, έχει έναν κύκλο ζωής με εμπειρίες, με αναμνήσεις και συγκινήσεις, με χαρές και πόνους που τα σημάδια τους διαβάζονται στον λογοτεχνικό τρόπο γραφής που συνθέτει.
Εύχομαι το “Χάρτινο Καραβάκι” να ταξιδεύει πάντα, να πλουτίζει, να διδάσκει και να ψυχαγωγεί λογισμούς, ψυχές και καρδιές. Με τα βιώματα, τη φαντασία και τα αισθήματα, με συναισθήματα, τις αλήθειες και με τα παράξενα που σημάδεψαν τη ζωή, την ψυχή και τη καρδιά της κας Αθηνάς Κανιτσάκη. Και ανεξάντλητα, με υγεία, να συνεχίζει το συγγραφικό της έργο, κάνοντας γνωστό τον αστείρευτο πλούτο του λογοτεχνικού της κόσμου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.