Μουσείο Τυπογραφείας

Τιτιβίσματα – Ό,τι είδαμε στο @HaniotikaNea

02-titibismata@choricos 9 ώρες
Δεν θέλω, συριζαίους και νουδούληδες να σας βγάλω από τον αγγελικό σας κόσμο, αλλά να ξέρετε ότι στην περίοδο των μνημονίων πολλοί ήταν οι πολιτικοί σας που πήραν προνομιακά δάνεια. Αλλά μη κάνετε έτσι, δάνεια πήραν… δεν παραποίησαν και κανένα απολυτήριο δημοτικού…

@aristeroxori
Πάντως είναι να τους λυπάσαι τους βολευτές. Δεν καταφέρνουν με τους παχυλούς μισθούς τους να τα βγάλουν πέρα όπως τα βολεύει ο κοσμάκης με 400-500-1000 ευρώ και θέλουν και καταναλωτικά δάνεια 100 χιλιάρικα. Που τέτοια δάνεια δεν έδιναν οι τράπεζες ούτε τις “καλές” εποχές.

@Victor_Shade_
Πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 77χρονών ο Διονύσης Αρβανιτάκης, ο φούρναρης της Κω που είχε γίνει γνωστός σε όλη την Ευρώπη για την καθημερινή και συνεχή βοήθεια του στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που είχαν έρθει στο νησί! Η αλληλεγγύη σου απαράμιλλη, καλέ μου άνθρωπε, ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

@georgepapathan
Μου λέει ο άλλος έχω τρομερά project manager skils, οργάνωσα international law conference με 500 άτομα. Του λέω έχω οργανώσει τον γάμο της θείας της Γιαννούλας, 2000 άτομα ήρθαν με πούλμαν και από Κέρκυρα, ψήσαμε 70 αρνιά, 40 κοκορέτσια. Τώρα κάθεται στη γωνία και κλαίει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.