Μουσείο Τυπογραφείας

Τιτιβίσματα – Ό,τι είδαμε στο @HaniotikaNea

titivismata@papagalizw 
60 χρoνών σε σκαλωσιά. 60 χρονών. 60 χρονών ρε. Σε εσάς το λέω που ψηφίσατε και στηρίξατε τους αντιασφαλιστικούς νόμους που έφθασαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης εδώ που είναι σήμερα. Αφεντικά, κυβερνήσεις και θιασώτες των “μεταρρυθμίσεων” (δεξιοί -αριστεροί).

@choricos 
Καμμένος προ ολίγου στην #vouli: Θέλω να δω το απόγευμα πόσοι από εδώ μέσα θα πάνε στον Πάϊατ για να ζητήσουν συμβουλές. Κάτι τέτοια συνέβαιναν και στις μπανανίες της Ν. Αμερικής, αλλά απέφευγαν να τα διαλαλούν στο Κοινοβούλιο…

@spigaro 
Σε μια χώρα που δέχεται 20 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο δεν μπορούν να βρεθούν 10 κωλοξενοδοχεία για να μην κοιμούνται οι άνθρωποι στο χιόνι.

@fotisalexopoylo
Μέχρι να προβλέψει η Επιστήμη τηλεκοντρόλ ατομικής χρήσης για ρύθμιση του Καιρού ανάλογα με τις καθημερινές διαθέσεις μας, ας αρκεστούμε σε αυτό που σήμερα έχουμε ως Πλανήτης, ως ανθρωπότητα : Tις 4 Εποχές του Χρόνου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.